Hola' fra Sønderborg.


I sommerferien fik vi en e-mail fra et tidligere SIW-medlem somvi tillader os at bringe her:

Hola!

Mit navn er Thomas Linneberg (gammel siw-member), men flyttedetil Kolding midt i halvfemserne.

Jeg bor nu i Sønderborg på Als, da jeg er ansat påDanfoss a/s i Nordborg.

Vi har også en klub hernede i Sønderborg, som kørerpå samme måde som SIW (tror jeg).

På Als kan jeg kun varmt anbefale at surfe, da Als jo eren ø. Der er kanon begyndersteder, hvor man kan bunde,fede slalom/kurs steder med en flot nature, og tro det eller ej,så har vi nogle gode bølge steder....ja faktisk harvi et spot i østenvind som giver op til 2 meter skarpebølger. En del tyske sejlere og enkelte top sejlere kanman finde der i en kuling fra øst.

Jeg surfer stadig en del (faktisk så tit som muligt) oger lige stoppet i år med ranglisten, da jeg vil sejle nogetmere bølge. Vi har en times kørsel til Rømø,så der er vi tit ovre (ok-det hjælper at have et arbejde,hvor man kan tage fri når det blæser).

Hvis nogle har lyst til at tage ud på en surfudlandsturkan Mexico anbefales. Jeg var derovre i forbindelse med mit arbejdeog fik paddel-surfet i 4 dage i hug. Bølgerne er storeog kanonclean.

Jeg ville bare lige sende en lille hilsen og sige, at jeg synesdet er en fed homepage I har fået banket op - isærer det kanon at i lægger jeres billeder ud på siden,og jeg kan da genkende et par af de “ gamle” medlemmerfra min tid - men også en masse nye er kommet til.

Er folk som Andreas Kruse og Mads Hoffbeck stadig aktive medlemmereller er der nogle der ved hvor de befinder sig henne i landet?

Thomas Linneberg.

E-mail: thomas.linneberg@danfoss.com


Vi takker for hilsenen - altid herligt at høre fra gamlemedlemmer og hvad de går og laver nu om stunder. Måskeder er mulighed for en klubtur til Als - det lyder som et godtbud på en god surf-oplevelse.Evt. med aftersurf/hygge medklubben i Sønderborg??


Retur