Finnekisten.

SIW Old Boys ?

Efter et vellykket klubmesterskab er vi nogle stykker der har snakket lidt om, at når der nu er både en juniorklasse, en dameklasse og en herreklasse, ja så mangler vi egentlig en OldBoys klasse. Leif (vores allesammens kapsejladsdommer) mener at det vil gøre de enkelte sejladser mere spændende for den enkelte surfer og give yderligere konkurrence blandt de deltagende - og iøvrigt er vi flere, der kan komme op og konkurrere om pokalerne. Ideen er ihvert fald hermed givet videre til bestyrelsen og man kunne jo forestille sig at medlemmer bliver ‘oldboys’ når de runder 35 eller 40 år, men det er vel op til arrangørerne at undersøge hvilke retningslinier, der måtte ligge for den slags. Men ideen bakkes op af et enigt bladudvalg.

SIWs Fødselsdag

Silkeborg Windsurfing Klub blev født den 17.november 1982 på en stiftende generalforsamling og fylder altså 16 år iår. Dengang hed vi SWK, men da der var andre der gjorde hævd på den forkortelse ændrede vi i 1994 navn til SIW. I mange år mødtes man ved Langsøens sydlige bred nedenfor Jyske Bank, men i foråret 1992 fik vi så lov til at få containeren opstillet på den nuværende plads på Sølystvej. Går man på opdagelse i gamle arkiver kan man finde mange skæge og mærkværdige hændelser i vores klubs historie, men måske hører vi mere om det når vi skal fejre 20 års jubilæum !???? Jow - I skal lige se her: Frem til 1991 afholdt man klubmesterskaber,som var opdelt i 3 klasser: Let (under 70 kg), Tung (over 70 kg) og Dame. Ja- times are a’changin’.

Klubmesterskaber - igen,igen!

Som redaktør er jeg fortvivlet over at der er indkommet hele 2 indlæg om, hvad der foregik ved Lundø i en weekend sidst i september - ja ikke at der kom 2 indlæg men at begge skribenter fuldstændigt og skændigt udelader een af sejladserne højdepunkter: netop der hvor jeg graciøst og perfekt glider over startlinien og tar føringen foran hele feltet - OGSÅ JOHN - og jeg når topmærket som den første - ja de to næste bøjer snupper jeg da også lige med og først ved sidste mærke får John maset sig forbi, da jeg laver en mindre fejl. Men pyt - jeg blev 2`er i det heat og solede mig gevaldigt i min egen succes - lige indtil søndagens sejladser - men det er en helt anden historie!!

Le redacteur Søren.


Retur