Finnekisten.

SIW-Resultater

Ved at bladre gennem resultatlister fra diverse kapsejladsstævner afsløres det hvor få SIWère der egentlig deltager i stævnerne. Ja det snævrer sig ind til 3 stk!!! D-45 Kim Andersen, D-128 Philip Hørmann og Henrik Scheel er de modige fyre, der tar kampen op mod andre surfere.Efter 3 ranglistestævner (DBO) ligger Philip som nummer 15 og Kim som nummer 9 i Junior-klassen. Kims bedre placering skyldes at Philip har misset et stævne for ellers har de det vist med at følges ad.Henrik Scheel har deltaget i Opasia Cup og herfra har vi ikke modtaget de endelige placeringer.men mon ikke der er flere,som har lyst til en god omgang race?

Hørt på Fur

Flere læsere vil kunne huske Thomas Linneberg - og ham mødte vi faktisk på Fur, da der var FUR Rundt. Han bor nu i Sønderborg og kunne berette om Ranglistedeltagelse og ganske rigtigt står han da også med en placering som nummer 10 i B-klassen - ganske flot gået af en tidligere Langsø-fræser!! Thomas sagde iøvrigt at han planlægger en tur til SydAfrika en fire ugers tid til vinter.Hmmn..måske du skulle overveje det samme?

Resultatlister

Du kan selv få fat i resultatlister fra stævnerne ved at klikke dig ind på Internettet under DBO eller OpasiaCup - se adresserne på side 2 i dette blad.

ÅWK Open - Martin Open

Som beskrevet i Jump nr.2 har de i Århus lanceret afløseren for Blå Cup, og den hedder nu Martin Open efter sponsoraftale er indgået, men man mangler altså deltagelse fra SIW ! VI var da nogle stykker der lovede at ville køre efter det, men alle har valgt sofaen af een eller anden grund. Stævnerne har ellers været begunstiget af rigelig vind og god deltagelse.

Søren S.


Retur