Store Surfdag.

En herlig dag

Vi kom dryssende een efter een sådan ved 11-tiden denne grundlovsdag, hvor solen stod højt og vinden var svag fra nordlige retninger.

Os med lange brædder riggede de store sejl til og alle klubbens bræddder og sejl blev rigget til. Christian gik optimistisk i gang med klubteltet, mens Dorte og Henrik stillede en lille pavillion op.

Ved 12-tiden begyndte de første gæster at indfinde sig og de fik efter en kort instruktion på surf-simulatoren lov til at prøve kræfter med sejl og brædt på Langsøen i den svage vind.

Der var børn, unge, kvinder og mænd i skøn forening som havde lyst til at prøve.Kim, Philip, Keld og jeg hjalp til ude på vandet, mens Klaus, Dorte, Brian, Christian med flere backede op på land.

Konkurrencen fra landskamp i Parken og Broløb på Storebælt var nok mærkbar, men der har vel været en 30 stykker ialt i løbet af eftermiddagen og alt udstyr var i brug hele tiden.

Ved halv-seks-tiden kom de sidste i land og vi pakkede sammen og var enige om,at det havde været en rigtig god og hyggelig dag. Måske var vinden lidt for svag, men det modsatte havde været værre. Jeg fik i hvert fald kun positive tilbagemeldinger om dagens forløb.

Dog vil vi gerne tillade os at brokke over manglende PR-materiale (plakater m.v.).Det ankom først to dage før arrangementet, men de to lokale aviser gjorde heldigvis god reklame for os.

Søren S.


Retur