Weekend på Lundø.

KL.17.00 fredag aften stod Niels, Poul Erik P., Peter, Marianne, Poul H, Henrik og jeg klar ved klubben.

Forventningsfulde drog vi mod Lundø med håbet om god vind. Desværre var der næsten dømt havblik da vi ankom, så vi indviede sommerhuset.

Det var utrolig lækkert og der var gode faciliteter. Vi blev enige om at hente mad hos “grill-mutter”, og så rigtig hygge os med god musik og lidt vådt til ganen!!!

Det blev en begivenhedsrig aften/nat med bl.a. ølstafet, rom &cola stafet, forskellige former for dans til diverse musik-arter, ja, jeg kunne blive ved. Vi havde det ihvertfald sjovt.. Men en lang surfdag lå forude, så ca kl 02.00 gik vi til køjs.

Efter solidt morgenmåltid og et par panodil var vi klar til udfordringer. Der blev rigget til og forventningerne var store. Vi var 20 fremmødte, så der var god trafik på fjorden.

Præcis kl. 13.00 kom der god stabil vind fra vest 10-11 m/sek. Personligt blev det denne dag, hvor jeg prøvede at plane for første gang - FEDT !! Og til alle jer nye: Det kan ikke beskrives - det skal bare prøves !!

Vinden ville ingen enede tage, så mange fortsatte til sent på dagen, hvor endnu flere kom til i løbet af eftemiddagen.

En rigtig god weekendtur og vi glæder os allerede til den næste.(Oddesund 12.-14/6)

Dorte & Henrik.

Den gamle redaktør kan så supplere med at kun få hard-core juniorer tog overnatningen og søndagen med på Lundø. Alle andre havde øjensynligt ikke flere reserver at tære af efter en vindrig lørdag eftermiddag med mange timers surfing.


Retur