Nyt fra bestyrelsen i SIW

Det er med glæde, at vi nu er kommet godt i gang med at få surfet. Til vore klubaftener oplever vi igen en heftigt aktivitet. Alle brætter er på vandet og alle sejl slået til. Det er naturligvis til stor glæde for bestyrelsen også, men det stiller også krav til os. Vi følger situationen meget nøje, og vurderer løbende anskaffelse af yderligere materiel, bl.a. for at få nedsat ventetiden på et bræt og for at få flere ud at surfe.

Der er i vinterens løb blevet lavet mange forbedringer. Nogle er synlige, andre er mindre synlige. Lad mig nævne nogle få.

Motoren til båden er serviseret, båden klargjort, brætterne er blevet repareret, der er lavet ventilation i containeren således at vore dragter kan tørre - alt sammen for at lægge op til en aktiv og endnu bedre sæson.

Fra pålidelig kilde siges det, at der også snart kommer lys inde i containeren.

Kigger vi lidt i vores program, så ser vi at der er en del weekendarrangementer, som står for døren. Lad mig minde om, at det et utrolig vigtigt, at vi slutter op om disse aktiviteter, men ikke mindst, at vi i så god tid som muligt kontakter arrangøren, for at melde til. Det er sådan, at klubben lægger meget vægt på disse ture, og derfor bestiller vi hytter mv. og for ikke at bruge vore midler forkert, så er det vigtigt med så præcise informationer som muligt.

I den næste periode vil jeg fremhæve, at vi i får besøg af Horsens Surf & Ski d. 2. juni. Der bliver rig mulighed for at afprøve nyt og spændende surfgrej, samt at man altid kan få et godt råd med på vejen, uanset hvor langt man er i surfkarrieren.

Fredag d. 5. Juni er der " Store Surf Dag" som plejer at give mange besøgende. Har du tid til at hjælpe med afviklingen, da venligt kontakt os - vi kan altid bruge en ekstra hånd.

Vi plejer at få en festlig eftermiddag ud af, samt en del nye kontakter.

I Weekenden d. 12-13-14 juni skal vi til Oddesund på familietur - har du reserveret?

Hvis man kigger forbi på vores hjemmeside, så ser man en præsentation af SIW, som vi i høj grad kan være stolte af. Jeg har fået nogle meget positive tilbagemeldinger, så Tak for den flotte indsat Leif.

God vind.

Klaus


Retur