Regn, tale og Standerstrygning.

Det pis-øs-regnede og folk dukkede op een efter een. Keld og Søren med hjemmebagte kager og Brian med kaffe, gl.dansk, øl, vand og al mulig tilbehør. Og der kom flere folk. Optimistisk blev standeren med klubbens flag sat op og vi stod henne ved bordene - det var næsten opholdsvejr. Så kom Poul, som er vores formand, også. Men regnen tog til i styrke og vi flyttede hen til containeren, så dem uden paraply også kunne komme lidt i læ.

Så holdt Poul, som er vores formand, en tale, hvori han betonede, at det havde været et godt og aktivt år for SIW (det har han nok læst om i JUMP) med stort fremmøde til alle klubture og øvrige arrangementer (også her må han have læst...). Glædeligt med tilgang i medlemstallet, men der mangler nye unge medlemmer - de fleste nye er halvgamle (iflg.Poul folk mellem 20 og 30 år). NÅ, men det regnede stadig og vi fik taget hul på den gamle dansk og vi skålede for en rigtig god sæson. Poul, stadig formand, rettede en speciel hilsen til Kim og Philip (og for lige at hjælpe Poul: Det var kun Philip,der var der; Kim var ikke tilstede) og på vegne af bestyrelsen lykønskede dem med årets flotte resultater - og de fik hver et gavekort til brug hos deres surf-pusher.

Afslutningsvis lidt hygge-sludder-sladder i regnen og vi huskede da også at stryge standeren og så takkede vi pænt af og lukkede og låste for SÆSON 97.

Søren S.


Retur