Julefrokost 1996.

Traditionen tro var der også i år arrangeret en julefrokost i surfklubben SIW.

Den startede ligesom tidligere år med en omgang bowling. De ca. 20 tilmeldte, inkl. undertegnede, mødtes ved fem-tiden i centret. Ideen med bowling først på aftenen, er selvfølgelig at man bliver rystet lidt sammen, hvilket også var tilfældet.

Men i stedet for en venskabelig dyst medlemmerne imellem, endte det endnu en gang i en omgang af "Alle os andre imod Leif Kagearm". For han skal i hvert fald ikke tro han er noget, bare fordi han har 2 kugler, sine egne scoresko og træner en gang om ugen - stakkels Leif.

Heller ikke i år lykkedes det ham at vinde. Søren Skovborg tværede ham simpelthen ud, manden har sat ny rekord i "urealistisk godt og heldigt spil", eller også har han trænet flere gange om ugen siden sidste jul. Forresten var Anders heller ikke så dårlig - anes der et mønster her ? Har de trænet sammen, fordi de vidste der skulle spilles igen ? Der er hermed nedlagt protest mod, at man møder forberedt op til de fremtidige julefrokoster.

Da Søren endelig var færdig med at blære sig, og Leif var kravlet ud gennem nøglehullet, fortsatte festen hos den beskedne vinder (nej, der var ingen der havde skidt på ham).

Endnu engang blev der disket op med diverse lækerier i hjemmet på Nørreskov Bakke, der manglede ikke noget. Heller ikke Klubøl - at de så var for gamle, er en helt anden historie.

Der blev både drukket, sunget, leget og drukket. Noget mere end andet, hvilket kun gjorde det hele meget sjovere - lige indtil næste morgen, så var det overhovedet ikke sjovt mere, tværtimod.

Da klokken nærmede sig 01.00 og Fernando's julelege var på sit højeste, var vi en mindre flok der forlod selskabet, til fordel for det pulserende natteliv. Og der manglede ikke noget, der var det hele. Alt det det øl man kunne drikke og en rask lille slåskamp ved taxaholdepladsen.

Se det var en rigtig julefrokost!!!!!!

Martin


Retur