Møde: Støttemuligheder til klubhus/-drift.

Vi har været til et møde i Århus Windsurfing Klub, til indskydelse skal det nævnes, at vi er Poul Østerby og undertegnede Mads Hoffbeck. Vi blev ringet op et par dage før mødet, der var nogle fra Århus der mente, at der muligvis var nogle fra andre surfklubber, der kunne bruge lidt hjælp til at søge om midler til etablering og støtttemuligheder til klubberne.

Der var mødt medlemmer op fra 5 surfklubber i Østjyllandskredsen, og vi hørte allesammen et inspirerende foredrag vedr. både Dansk Sejl Unions opbygning og organisation, samt det lidt mere brugbare emne, nemlig det at skaffe midler til klubhus eller støtte til forskellige arrangementer/udstyr.

Foredraget blev holdt af Dansk Sejl Unions formand, som var virkelig godt forberedt, og som har en virkelig stor viden om disse emner.

Vi fik et godt indblik i hvad muligheder, vi har for at få støtte både fra kommunen, Unionen, den såkaldte 5% pulje samt de mest søgte fonde. Men det gode ved mødet var, at vi også fik en snak med medlemmer fra andre klubber, der havde forsøgt forskellige muligheder, og fik et indtryk af, at en del klubber faktisk havde haft rimeligt godt held med at få støtte.

Poul fik blandt andet en aftale med en fra Kolding Surfklub, som havde skrevet en del ansøgninger, der havde resulteret i tilskud til både klubbåd og udstyr.

Vi har snakket om, at vi selvfølgelig gerne vil have vores faciliteter ved anlægget i parken forbedret, og vi regner med at vi nu kan få etableret nogle ansøgninger, som forhåbentligt kan give os nogle muligheder for at få anlægget til at fungere bedre.

Poul og Jeg vil i løbet af vinteren få sammensat et par ansøgninger til kommunen vedr. disse ting.

Hvis der skulle være nogle i klubben der evt. har lyst til at arrangere nogle arrangementer, det kan være et for nogle skole/ungdomsklubber er der rimelige muligheder for at få tilskuud til afholdelse af sådanne arrangementer, så i skal være velkomne til at kontakte bestyrelsen og få nærmere besked om ansøgningsmuligheder.

Formanden


Retur