Den Blå Cup

Også i år er der mulighed for at komme ud at sejle "kapsejlads", hvor alle kan være med.

Kan du sejle i modvind, sidevind og medvind, og er hyggeligt samvær noget du syntes om?

Ja, så er Den Blå Cup lige noget for dig.

Det foregår hver anden onsdag forskellige steder i Øst- og Midtjylland. Det bliver også Silkeborgs tur.

Ligegyldigt hvor stævnet afholdes, er der skippermøde kl 18:00. Her får man at vide, hvordan dagens bane ser ud, og hvornår første sejlads sættes igang (som regel kl 18:30).

I løbet af sådan en aften når man 2 sejladser, inden man pakker sammen.

Alt dette lyder måske besværligt og indviklet for nogen, der endnu ikke har været med. Men har du blot en lille smule lyst til at sejle en bane rundt, så sig til på en af klubaftnerne, eller ring til en fra bestyrelsen (numrene står forrest i bladet), eller ring til undertegnede på tlf 86 81 49 65.

Som det har formet sig endnu i år, ja så er vi 4 der tager afsted. Det er Mads(Formand), John(Mat.forvalter), Poul(kasserer) og så mig(surfer).

Vi har haft nogle gode ture, og i alt fald foregår det i en hyggelig stemning. Vi tager hensyn til hinanden og accepterer fuldt ud, at ikke alle har helt styr på bræt, sejl og regler.

Både før og efter er der en del snak (aftersurfing). Både med folkene fra SIW, men i høj grad også med folk fra andre klubber. Det viser sig nemlig altid, at surfere, uanset niveau, sagtens kan snakke sammen og udveksle gode og dårlige erfaringer.

Når dette er sagt omkring hyggen, vil jeg indskyde omkring det konkurrencemæssige. Vi får ikke nogen 1.pladser, men når disse præmier er delt ud, kommer vi til lodtrækningspræmierne, og der slår vi til.

Ok, på banen finder man jo alligevel også nogen, som man altid sejler nogenlunde lige op med, og jo flere af dem man pludselig kan sejle fra, jo sjovere. Og bliver man så god, så er der bare nogle andre man kan sejle imod.

Alt i alt kan jeg kun anbefale at tage med. Det koster kun 20 kr. i tilmelding, og hvis vi snakker sammen, forsøger vi at lave fælles transport.

DET ER SKIDE HYGGELIGT - SÅ PRØV DET

Keld Meisner

Retur