En god dag, at lære og surfe på.

Alle var spændte, vi havde ikke tidligere været med til surfernes dag på Kr. Himmelfartsdag. Der havde været aktører på torvet lørdagen før, hvor vi prøvede at gøre opmærksom på vores sport, og på at alle kunne få en gratis undervisningstime og en tur på brættet.

Arrangementet skulle starte kl. 10.00, og vi var knap klar, da de to første mødte præcist op og gerne ville prøve en tur. Rundstykkerne blev hurtigt lagt til side, og Mads og jeg fik hurtigt rigget et par brædder til. Men inden det var gjort, kom allerede de næste samt resten af bestyrelsen og endnu nogle hjælpere.


Der blev derefter undervist i hold resten af dagen. Mange kom dog også for at få en surfsnak eller se hvad vi var for nogle og om det var noget for dem.


Godt nok var det koldt, der var ingen sol og vi havde for lidt neopren, men der var ca. 30 friske "forhåbentlig kommende surfere", der trodsede kulden og fik sig en tur på brættet - eller i vandet - måske nok mest i vandet for enkeltes vedkommende, men alle havde mod på at dette skulle læres, det så jo så let ud.


Vinden var også perfekt, vi skal lede længe efter en så perfekt dag på Silkeborg Langsø, til at lære at surfe på.


Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der vandt konkurrencen om en komplet Bic Veloce 328, så vi må vente spændt om det skulle være en fra vores dag.


Slut på en god surfdag.

Poul

Retur