Fidusen!!!

Vi har til mange klubaftner, klubarrangementer og andre ture set hvordan man ikke skal surfe. Der var dengang hvor Mads Hoffbæk smadrede en rig og sit ansigt. Der var dengang Niels Erik Petersen og Brian Skårup sejlede ned i bunden af fjorden i Ejsing for så at gå tilbage pga. smadret udstyr. Der var .....

Det er disse tider vi må huske!

Derfor har vi besluttet at indføre en fidus-fidus. Det bliver ikke en fidus-pokal, det bliver en overraskelse.

Fidusen skal gives til den der dummer sig mest til en klubaften og klubture. Det kan være ved at sejle ind i springvandet, blive hentet af båden, lave killerloop (ved at spidde en af de andre), tage udstyr med ned til søen for så ikke at komme ud og sejle. Tage med på klubtur for ikke at surfe! For ikke at kunne finde til Lundø fra Skive om natten. For at være sur om natten. Ja hvem ved. Det kan være man får den bare for at møde op! Eller lade være med at møde op!

Vi får se!

Fidusen præsenteres til standerhejsning, så mød op og se hvilken rædsen vi har fundet frem. Det kan være det er en designer T-shirt, et sæt surferterninger til bilen eller noget andet.

Pænt bliver det i hvert tilfælde ikke!

Danmarks Radios nøglering bliver vand ved siden af denne!

Er man så heldig at tilegne sig fidusen en klubaften eller en dag på klubtur, er man forpligtet til at have den på/tage den med sig i enhver situation.

Hvem drømmer ikke om at komme til Moster Odas 75 års fødselsdag iført en rædsel fra SIW?

Så sagt: Mød op til standerhejsning og se hvem der får fidusen den første uge!

Hvem ved! Det kan være det bliver dig!

Retur