Week-end tur til Ejsing

I weekenden d. 12-13 aug. var Ejsing atter valgt som destination for endnu en vindblæst surftur. At det altid blæser i Ejsing er en kendsgerning, i hvert fald ifølge vindmåleren i biksen.

Lørdag morgen kl 9.00 (meget tidligt) ankom undertegnede med hele familien, til et sandt helvede af mariehøns, de var over det hele.

Lidt senere ankom nogle flere, og alle kom på vandet i en fart, i den vilde vind der i stødende nåede op på 1-1.5 m/s. Oppe i butikken blæste det angiveligt 6-7 m/s.

Hen på eftermiddagen pakkede vi sammen og kørte op på campingpladsen, hvor 2 hytter stod klar til os.

Så var der dømt aftensmad (der blev ikke spist Mou pølsemix) og bagefter stod den på fodbold på campingpladsens fodboldbane. Resultatet var der selvfølgelig ingen tvivlt om, og det er vel unødvendigt at sige at undertegnedes hold vandt.

Herefter blev vi enige om, at tage i byen, men det syntes campingfatter ikke var nogen god ide, i hvert fald havde han sat en stor bom over udkørslen, dette burde ikke være noget problem for Mads Formands banebrydende Transit, men eftersom vi gerne vil komme på pladsen igen blev ideen droppet.

Mads Formand gik i seng, mens Martin, Brian og undertegnede fortsatte med intellektuelle samtaler på et højt plan godt supleret med Brians dåseøl. Vi nåede rent faktisk loftet med de tomme dåser inden Formanden bad os om at holde vores k... og gå i seng - og det gjorde vi så.

Søndag blæste det noget mere, så oprydningen blev hurtigt klaret og så på vandet. Hvor det blæste i underkanten til en 6.5, Brian skulle selvfølgelig overdrive og riggede hans 8.0 klud og slalombrædt. Hvorefter han præsterede det i golfsporten så eftertragtede, hole in one (of his sails).

Hen på eftermiddagen da alle ville hjem opstod der problemer, da Phillip kom og sagde at Kim var blevet væk og en større rescue aktion blev sat i gang, men Kim var slet ikke blevet væk, det var derimod Anders.

Alt i alt en rimelig god tur med forholdsvis mange tilmeldte. ca. 12 overnattende.

P.S. hvis nogen er i tvivl så fandt vi altså Anders igen.

Mads Lykkegaard

Retur