Den blå Cup - 39 surfere på Silkeborg Langsø!!

Onsdag d. 30/8 afholdt Silkeborg Windsurfing Klub "Den Blå Cup" på Silkeborg Langsø. Dette arrangement, som trak deltagere fra hele Østjyllland, blev en stor succes trods manglende vind. Vi plejer at afholde dette arrangement på Knud Sø, men dér er der heller aldrig vind om onsdagen, så vi flyttede til Langsøen.

Vi havde indhentet præmier fra de fleste af vore sædvanlige sponsorer (tak for det), så der også var andet, end æren at sejle om.

Med 39 tilmeldte surfere, var der ikke meget plads tilbage på Sølystvej.

Banen var lagt ud (ned omkring springvandet for at sikre at alle surfere blev våde) og så var vi klar.

Første sejllads blev skudt igang,og Kaj lagde sig i spidsen på sin "kano" som han plejer. Vore bedste surfere holdt sig i den bedste 3.del, mens andre fra klubben dannede bagtrop!

Kaj holdt hjem og vandt dermed 1. sejllads.

Første sejlads var dårlig nok slut, før anden blev skudt i gang. Dette kom overraskende for samtlige sejlere, der alle stod på bredden da første skud lød (og der var 3.15 minutter til start). Herefter så man tumultagtige scener da alle kom trampende med deres grej for at komme først på vandet.

Da sejlladsen blev skudt i gang var der ca. 2 surfere ved startmærket, resten var på vej.

Kaj førte som sædvanlig og vandt også denne sejllads.

Der var kæmpelidt vind og dette resulterede da også i at de sidste SIW surfere kom i mål efter mørkets frembrud. Andre måtte hentes med båden.

Efter anden sejllads, foreslog Mads Hoffbæk (MH) en padlekonkurrence. Dette var der dog kun MH der syntes var en god idé.

Præmierne blev delt ud og vi pakkede sammen.

Et godt arrangement der kun manglede lidt vind.

Brian Skårup

Retur