Årets første surftur!

Andreas og jeg havde længe gået og snakket om, at nu måtte det snart være. Vi var blevet enige om den 25. Marts. Vi havde også fået lokket Mads H. til at tage med. Den 25. om morgenen blæste det en stiv pelikan, og Mads ringede til mig, hvorefter jeg fandt de dårlige undskylninger frem - Jeg har hold i nakken o.s.v.. Til sidst opgav Mads og ringede derefter til Andreas, som også på forunderligvis undgik at komme med. Men Mads gav ikke så let op, han ringede til mig igen, og denne gang lykkedes det.

Vi kørte ud til Knudsø. På vejen derud steg stemningen, og til sidst glædede jeg mig ligefrem til at komme på vandet (ikke i vandet).

Mens vi riggede til begyndte det at sne og hagle - men er vi fra SIW eller ej. Det hele gik egentligt rimelig smertefrit, bortset fra at Mads ikke havde nogen tørdragt. Men pyt, vandet er nok ikke så koldt - Men det var det.

Mads var den første på vandet, og mens jeg stod og bad en stille bøn, hørte jeg et brag. Jeg tænkte ikke nærmere over det og gik derpå ud i den kolde og klæbrige masse (vandet). Da jeg skulle til at starte, kom Mads trækkende med resterne af sit Fanatic udstyr. Han havde indviet sæsonen med århundredets trapez styrt, hvor det lykkedes ham at få :

 • -ét blåt øje
 • -hudafskrabninger på kæben
 • -en lille flænge i brættet
 • -ødelagt sit ur
 • -hans Fanatic trapez (der kunne holde til alt), til at gå op ved 3 ud af 5 spænder.

  Så surfturen var ovre for hans vedkommende.

  På trods af Mads' uheld havde jeg ikke glemt, hvad vi var kommet for, og afsted gik det indtil første bomning - plask. Derefter fulgte en heroisk kamp for at vandstarte uden at få fingrende i vandet. Det lykkedes ikke, men jeg overlevede. Da jeg var kommet vel tilbage på land, blev vi enige om pakke sammen.

  Efter at være blevet færdige kom Andreas i Limo'en og Lasse i sit rullende diskotek. De ville alligevel gerne i vandet.

  Og det kom de !!

  Martin

 • Retur