Nyt fra bestyrelsen i SIW

Så er vi kommet igang med surfsæsonen '95, vores tirsdagsaftner mangler stadig en smule opbakning på sejladssiden, så mød op med bræt. Vi har haft de første træningsmatcher.

Bestyrelsen har efter en årsgennemgang af vores motor til båden besluttet at udskifte motoren til én af lidt nyere årgang. Nede i anlægget er der også påbegyndt arbejde med at lægge fliser omkring vores container, der er nu bedre plads til lægge udstyret til tørring. Vi har lavet nogle arrangementer her i sommeren på vores tirsdagsaftner, der kan nævnes volleyball, grillaften og Horsens Surf & Ski roder med at finde en demoaften, så mød op og deltag aktivt.

Næste klubtur går til Nissum Fjord og er arrangeret af familien Lykkegaard. Dette er absolut alletiders mulighed for at tage familien med på camping. Klubben har lejet en hytte. Der kan surfes både på fjorden og der er mulighed for bølgesejlads i Vesterhavet. Sommerferieturen er udarbejdet som testtur, et helt nyt begreb der er opfundet inden for tur planlægning, nemlig "SURFCRUISE DENMARK". Det kommer til at køre på den måde, at en kerne af surfere tager afsted, og disse kan så kontaktes på biltelefoner, og på denne måde kan folk deltage i løbet af den uge, vi holder sommerferietur. Men ingen ved hvor turen går hen på forhånd "only the wind knows".

Vi arrangerer på vanlig vis Den Blå Cup i august måned. Her vil vi meget gerne, at surfer/forældre henvender sig til afvikling af arrangementet. DBC bliver afholdt på Langsø i stedet for Knudsø. Dette kan gå hen og blive et godt PR-hit for klubben, for med en 30 surfere på Langsø kan vi da skabe lidt ekstra omtale vedrørende Langsø-debatten.

Da vi har oplevet en stigende interesse for tirsdagsaftnerne, er det vigtigt at i surfer, så husk jeres brædder eller tag et af klubbens. Det kan da lige indskydes, at de nye klubrigge er utroligt behagelige at sejle med - prøv dem.

Vi har haft en lidt svag start på vores klubture, så kære medlemmer: Udnyt at det er fuldstændig gratis at tage på klubtur med SIW. Der ligger selvfølgelig et stykke arbejde med at lave klubture, og dette bliver lidt surt, hvis folk ikke deltager. Man kan altså sagtens tage en enkelt dag i løbet af en week-endtur, så når klubben arrangerer tur, så pak bilen og tag afsted, ud for at møde andre surfere.

Lad os nu bare håbe på at der kommer lidt mere vind her i løbet af sommeren, for det har godt nok været "Longboardenes og Bigsails Dudernes vejr".

Så god vind kære medlemmer.

På bestyrelsens vegne.

Formanden.

Retur